Сто Пудов

Крупа перлова

Крупа перлова

Крупа перлова

Вид: Список / Сетка
На странице:
5873
Кутя "Народна" . Країна походження: Україна. Склад: Перлова крупа. Спосіб приготування: 400 г перлової крупи промити та висипати в 1 л підсоленого окропу. варити на повільному вогні до готовності приблизно 30-40 хвилин. Дати постояти 10-15 хвилин. Поживна (харчова) цінність 100 г ..
8.50 грн
На основе 0 отзывов.
0591
Крупа перлова ячмінна № 2. Країна походження - Україна. Поживна ( харчова) цінність 100 г продукту: білків 9,3 г, жирів 1,1 г, вуглеводів 73,7 г. Енергетична цінність / калорійність 100 г продукту 1357 kj / 324 kcal. Строк придатності 18 місяців від дати виробництва.  ..
8.90 грн
На основе 0 отзывов.