Сто Пудов

Бобові

Бобові

Бобові

Вид: Список / Сетка
На странице:
3745
Арахіс нелущений (боби арахісу смажені). Країна походження: Китай. Склад: боби арахісу смажені нелущені. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 26 г; жири - 50 г; вуглеводи - 15 г. Енергетична цінність / калорійність 100 г продукту 2373,92 kj / 567 kcal. Строк прид..
22.50 грн
На основе 0 отзывов.
1303
Арахіс несмажений. Країна походження: Україна. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 26,3 г; жири - 45,2 г; вуглеводи - 9,9 г. Енергетична цінність / калорійність 100 г продукту 2309,6 kj / 552 kcal. Строк придатності 12 місяців від дати виробництва. ..
28.50 грн
На основе 0 отзывов.
5708
Крупа горохова розколота. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 23 г; жирів - 1,6 г; вуглеводів - 57,7 г. Енергетична цінність / калорійність 100 г продукту 1352 kj / 323 kcal. Строк придатності 17 місяців від дати виро..
6.50 грн
На основе 0 отзывов.
6692
Квасоля чорна "Black beans". Країна походження: Україна. Спосіб приготування: квасолю залити водою, залишити на 4 - 6 годин (або на ніч). Воду злити, квасолю добре помити. В підсолену  кіплячу воду засипати квасолю (на 1 частину квасолі 2 частини води), варити до готовності (приблизн..
29.00 грн
На основе 0 отзывов.
2631
Крупа "Кус- кус" нутовий для приготування Хумусу та інших страв. Країна походження: Італія.  Спосіб приготування: філе індички вимити, нарізати невеликими шматочками. У казані (сотейнику) тушкувати індиче філе та овочі з додаванням олії, солі та спецій до готовності. У готове філе до..
79.50 грн
На основе 0 отзывов.
1166
Крупа горохова розколота зелена. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Горох відомий з далекої давнини. Навідь існує вислів: "при царі Горосі". Призвище римського оратора Цицерона вимовлялося б українською, як Горохов, бо "цицеро" в перекладі з латини - горох. Поживна (харчо..
12.50 грн
На основе 0 отзывов.
5584
Нут турецький горох. Країна походження: Україна. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 20,1 г; жирів - 5 г; вуглеводів - 54,2 г. Енергетична цінність / калорійність 100 г продукту 1374,9 kj / 328.6 kcal. Строк придатності 24 місяці від дати виробництва. ..
17.00 грн
На основе 0 отзывов.
4144
Нут турецький горох. Країна походження: Україна. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 20,1 г; жирів - 5 г; вуглеводів - 54,2 г. Енергетична цінність / калорійність 100 г продукту 1374,9 kj / 328.6 kcal. Строк придатності 24 місяці від дати виробництва. ..
26.50 грн
На основе 0 отзывов.
6027
Нут турецький горох. Країна походження: Україна. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 20,1 г; жирів - 5 г; вуглеводів - 54,2 г. Енергетична цінність / калорійність 100 г продукту 1374,9 kj / 328.6 kcal. Строк придатності 24 місяці від дати виробництва. ..
49.55 грн
На основе 0 отзывов.
1284
Сочевиця зелена тип 2, середня. Сочевиця не потребує додаткового замочування,підходить для приготування супів та гарнірів. Спосіб приготування: промиту сочевицю висипати в каструлю з 2 склянками окропу, підсолити, варити до готовності. Країна походження: Україна. Поживна (харчова)..
20.50 грн
На основе 0 отзывов.
5856
Сочевиця французька "Le Puy" дрібнонасіннєва. Сочевиця не потребує додаткового замочування,підходить для приготування супів та гарнірів. Спосіб приготування: промиту сочевицю висипати в каструлю з 2 склянками окропу, підсолити, варити до готовності. Країна походження: Україна. Пож..
23.00 грн
На основе 0 отзывов.
1283
Сочевиця червона. Сочевиця не потребує додаткового замочування,підходить для приготування супів та гарнірів. Спосіб приготування: промиту сочевицю висипати в каструлю з 2 склянками окропу, підсолити, варити до готовності. Країна походження: Україна. Поживна (харчова) цінність 100 ..
26.00 грн
На основе 0 отзывов.
6521
Крупа горохова розколота. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Горох відомий з далекої давнини. Навідь існує вислів: "при царі Горосі". Призвище римського оратора Цицерона вимовлялося б українською, як Горохов, бо "цицеро" в перекладі з латини - горох. Поживна (харчова) цін..
4.00 грн
На основе 0 отзывов.
6637
Крупа горохова розколота зелена. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Горох відомий з далекої давнини. Навідь існує вислів: "при царі Горосі". Призвище римського оратора Цицерона вимовлялося б українською, як Горохов, бо "цицеро" в перекладі з латини - горох. Поживна (харчо..
4.50 грн
На основе 0 отзывов.
0460
Крупа горохова розколота. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Горох відомий з далекої давнини. Навідь існує вислів: "при царі Горосі". Призвище римського оратора Цицерона вимовлялося б українською, як Горохов, бо "цицеро" в перекладі з латини - горох. Поживна (харчова) цін..
14.95 грн
На основе 0 отзывов.
3316
Квасоля "Бондоля". Країна походження: Україна. Спосіб приготування: квасолю замочити на ніч, потім промити проточною водою. в каструлю покласти квасолю, залити великою кількістю води, варити на середньому вогні до готовності (приблизно 30-40 хвилин). Готову квасолю відкинути на друшляк. Ц..
15.00 грн
На основе 0 отзывов.
7143
Квасоля продовольча "Неві". Квасоля не потребує замочування !!! Країна походження: Україна. Спосіб приготування:Квасолю промитита варити до готовності (приблизно 40 -50 хвилин) у великій кількості підсоленої води. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 22,3 г; жирів -..
12.00 грн
На основе 0 отзывов.
3315
  Квасоля продовольча "Солдатик". Країна походження: Україна. Спосіб приготування:Квасолю промити на замочити в холодній воді на 6-8 годин. Підготовлену квасолю відварити на середньому вогні в 500 -600 мл підсоленої води до готовності квасолі (приблизно 60 хвилин). Печериці та ци..
15.00 грн
На основе 0 отзывов.
5729
Квасоля продовольча біла. Країна походження: Україна. Спосіб приготування:Квасолю промити на замочити в холодній воді на 6-8 годин. Підготовлену квасолю та нарізані копченості відварити на середньому вогні в 500 -600 мл підсоленої води до готовності квасолі (приблизно 60 хвилин). Цибулю п..
15.00 грн
На основе 0 отзывов.
5699
Квасоля продовольча кольорова. Країна походження: Україна. Спосіб приготування:Квасолю промити на замочити в холодній воді на 6-8 годин. Картоплю очистити, нарізати невиликими кубиками. М`ясо нарізати шматочками, відварити до готовності у великий кількості підсоленої води. У бульон додати..
15.00 грн
На основе 0 отзывов.
5583
Маш боби Мунг. Країна походження: Узбекістан. Спосіб приготування: маш, попередньо замочений на 12 годинта промитий, залити водою у співвідношенні 1:2 і варити до готовності (приблизно 20- 30 хвилин). Зайву воду злити. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків - 24,6 г; жирів ..
20.00 грн
На основе 0 отзывов.
0045
Производство - Украина. Горох колотый желтый, полированый. Первый сорт. Без ГМО. Масса нетто - 900 г ± 1%. 12 штук в упаковке.   Горох обладает высочайшей пищевой ценностью: он содержит минеральные соли, железо, йод, магний, цинк, селен, огромное количество витаминов групп..
13.40 грн
На основе 0 отзывов.
2754
Крупа горохова розколота. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Горох відомий з далекої давнини. Навідь існує вислів: "при царі Горосі". Призвище римського оратора Цицерона вимовлялося б українською, як Горохов, бо "цицеро" в перекладі з латини - горох. Поживна (харчова) цін..
8.40 грн
На основе 0 отзывов.
0957
Крупа горохова розколота зелена. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Горох відомий з далекої давнини. Навідь існує вислів: "при царі Горосі". Призвище римського оратора Цицерона вимовлялося б українською, як Горохов, бо "цицеро" в перекладі з латини - горох. Поживна (харчо..
22.65 грн
На основе 0 отзывов.
1083
Крупа горохова розколота. Гатунок перший. Країна походження: Україна. Горох відомий з далекої давнини. Навідь існує вислів: "при царі Горосі". Призвище римського оратора Цицерона вимовлялося б українською, як Горохов, бо "цицеро" в перекладі з латини - горох. Поживна (харчова) цін..
11.05 грн
На основе 0 отзывов.
6523
Соєві биточки. Склад: соєвий текстурат харчовий. Країна походження: Україна. Спосіб приготування: у каструлі закіп`ятити 2 л води з додаванням лаврового листа, духмяного перця та проварити 5 - 7 хвилин. У глибоку ємкість покласти биточки, залити підготовленим відваром та дати настояти..
14.00 грн
На основе 0 отзывов.
6354
Соєвий гуляш. Склад: соєвий текстурат харчовий. Країна походження: Україна. Спосіб приготування: у каструлі закіп`ятити 1 л води з додаванням лаврового листа, духмяного перця та проварити 2 - 3 хвилини. У глибоку ємкість покласти гуляш, залити підготовленим відваром та дати настоятися..
13.50 грн
На основе 0 отзывов.